Full-color zeilen voor vrachtwagens en opleggers

Full color zeilen op vrachtwagens worden veel toegepast. Het is een uitstekend medium voor mobiele reclamedoeleinden. Hierdoor kunt u zich onderscheiden van anderen en uw herkenbaarheid vergroten. Een full colour zeil op een vrachtwagen of aanhanger is bijzonder geschikt voor het versterken van de merkreputatie en het overbrengen van een boodschap.

Het materiaal dat Luttikhold Zeilmakerij gebruikt is speciaal ontwikkeld voor digitale print en garandeert de hoogst haalbare kwaliteit en levensduur.

Een zeil wordt volledig geprint voordat een speciale coating wordt aangebracht. Hierdoor kan elke kleur of uiting worden toegepast om zich te onderscheiden van anderen en de boodschap te verduidelijken. Het biedt onbeperkte mogelijkheden voor ontwerp en toepassing van huisstijl.

Door het gebruik van de speciale coating wordt de zeilen vuilafstotend.  Door deze zelfreinigende eigenschap kan de frequentie van reiniging van de zeilen omlaag.
De speciale coating  is en blijft volledig transparant. De coating verhoogt de kleurintensiteit, verbetert het contrast en resulteert in een hoogglans afwerking en zorgt voor jarenlang behoud ervan.  

Carousel Slider