Schuifzeilen voor uw bakwagen, oplegger of aanhanger

Schuifzeilen worden breed toegepast door transportbedrijven en laten iedere vorm van lading toe. De schuifzeilen zijn eenvoudig en snel te openen en bieden een gemakkelijke toegang tot de lading. Schuifzeilen zijn flexibel, zeer sterk, weerbestendig en gebruiksvriendelijk.

Maatwerk en Kwaliteit zijn onze uitgangspunten, om u jarenlang plezier te kunnen garanderen. Het materiaal dat Luttikhold Zeilmakerij gebruikt is speciaal ontwikkeld voor digitale print en garandeert de hoogst haalbare kwaliteit en levensduur.

Reclame op voertuigen is een krachtig middel om effectief een doelgroep te bereiken.  Het wordt de standaard in het zakelijk verkeer: marketing via vrachtwagens is in.

Zeilopleggers worden uitgevoerd in een combinatie van snijteksten en logo’s of uitgevoerd met full colour geprinte ondergrond, rechtstreeks op vrachtwagenzeil.
De beletterde of full colour geprinte zeilen worden afgewerkt met speciale coating en geconfectioneerd als huif- of schuifzeilen. Wij kunnen het gehele proces voor u begeleiden en verzorgen vanaf het ontwerptraject tot en met de uitvoering.

Carousel Slider